-0 C
Kiskunmajsa
2022, december 2. péntek
spot_img

AKTUÁLIS: VENDÉGÜNK LEZSÁK SÁNDOR A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS ALELNÖKE

AKTUÁLIS: VENDÉGÜNK LEZSÁK SÁNDOR A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS ALELNÖKE
– Majsán tanultam meg, hogy probléma nincsen, csak feladat. van – mondta a KVT Aktuális című műsorának vendége Lezsák Sándor, térségünk országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke volt, akivel Patkós Zsolt polgármester beszélgetett. Lezsák Sándor a napokban egy segélyszállítmányt elkísért a magyar-ukrán határra, ahol megtapasztalhatta azt a szeretetet, segíteni akarást, ami búvópatakszerűen jelen van a Kápát-medencében, ami katasztrófák idején a felszínre tör.
Lezsák Sándor elmondta, hogy a választókerület 24 településére az elmúlt időszakban 160 milliárd forint fejlesztési támogatás érkezett. A pályázati sikerek mellett a kudarcokról is szólt az országgyűlési képviselő, aki ezek közül kiemelte a kiskunmajsai fürdőt, ahová nem sikerült olyan támogatást szerezni, hogy meg tudjon újulni.
A beszélgetés során többi között a képviselői munkáról, a népfőiskolákról, a megújuló úthálózatokról, az “álomtervekről” és egy Szent Erzsébet életéről szóló zenés darab bemutatójáról is szó esett.

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Kövess minket!

8,853RajongókTetszik
507FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Legfrissebb cikkek