17.2 C
Kiskunmajsa

AKTUÁLIS: VENDÉGÜNK LEZSÁK SÁNDOR A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS ALELNÖKE

- Hirdetés-spot_imgspot_img

AKTUÁLIS: VENDÉGÜNK LEZSÁK SÁNDOR A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS ALELNÖKE
– Majsán tanultam meg, hogy probléma nincsen, csak feladat. van – mondta a KVT Aktuális című műsorának vendége Lezsák Sándor, térségünk országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke volt, akivel Patkós Zsolt polgármester beszélgetett. Lezsák Sándor a napokban egy segélyszállítmányt elkísért a magyar-ukrán határra, ahol megtapasztalhatta azt a szeretetet, segíteni akarást, ami búvópatakszerűen jelen van a Kápát-medencében, ami katasztrófák idején a felszínre tör.
Lezsák Sándor elmondta, hogy a választókerület 24 településére az elmúlt időszakban 160 milliárd forint fejlesztési támogatás érkezett. A pályázati sikerek mellett a kudarcokról is szólt az országgyűlési képviselő, aki ezek közül kiemelte a kiskunmajsai fürdőt, ahová nem sikerült olyan támogatást szerezni, hogy meg tudjon újulni.
A beszélgetés során többi között a képviselői munkáról, a népfőiskolákról, a megújuló úthálózatokról, az „álomtervekről” és egy Szent Erzsébet életéről szóló zenés darab bemutatójáról is szó esett.

- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img