17.1 C
Kiskunmajsa

EMLÉKKÖNYV: VENDÉGÜNK SIPOS JÓZSEF

- Hirdetés-spot_imgspot_img

Sipos József vendéglátós szakembert legtöbben a kiskunmajsai Lópofa csárdából ismerhetjük. Józsi azonban nem itt kezdte a szakmát, ugyanis a kiskunhalasi vendéglátó és kereskedelmi iskola elvégzése után 20 éven át a halasi vendéglátást erősítette.
Az Emlékkönyv című sorozatunk ismét egy olyan interjúval gyarapodott, amiben egy életút megismerése mellett mi is magunkra ismerhetünk, legyen az a ’80-as évek libatömési hulláma vagy csak egyszerűen egy, a „bográcsok ördöngős mestere”, azaz Brecska József által elkészített pörkölt elkészítése és elfogyasztása.
Józsi a több évtizedes munkássága alatt a kollégáit megbecsülve teremtett igazi közösséget, mely hűen tükrözi az ő tiszta és nemes életét.

- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img