22.2 C
Kiskunmajsa

JÁRÁSI PRÓZAMONDÓ TALÁLKOZÓT SZERVEZTEK KISKUNMAJSÁN

- Hirdetés-spot_imgspot_img
Pilinszky János (1921-1981) Kossuth- és József Attila-díjas költő emlékének ajánlották a Kiskunmajsai Városi Könyvtár egy évtizedes múlttal bíró prózamondó találkozóját. Az idei megmérettetésen a majsai Arany János Általános Iskola, Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium diákjai voltak a résztvevők. A járási prózamondó találkozó eredményei; alsó tagozat: 1.Borcsa-Bodolay Anna ( Arany János Általános Iskola), 2. Sós Réka (Arany János Általános Iskola) és Tabajdi Levente Bence (Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda), 3.Cserényi Zsófia (Arany János Általános Iskola) és Gama-Kovács Bendegúz (Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda).
Felső tagozat: 1.Mózer Mira (Arany János Általános Iskola) és Papdi Gergő (Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda), 2. Balázs Vilma (Arany János Általános Iskola) és Lakatos Mendel (Arany János Általános Iskola).
Középiskola: 1.Farkas Karina, 2.Kocsis Péter és Kovács Milán (mindhárman Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium).
- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img