17.1 C
Kiskunmajsa

KISKUNMAJSA: A VÁROS SZÉPÍTÉSÉRE FORDÍTANÁK A LAKOSSÁGTÓL KAPOTT VIRÁGHAGYMÁKAT

- Hirdetés-spot_imgspot_img

A Városgazdálkodási Intézmény az alábbi felhívással fordult a város lakóihoz: „Kedves Kertbarátok! Tisztelt Majsai Kerttulajdonosok!
Az őszi kertrendezés során legtöbbünk örömmel tapasztalja, hogy hagymás virágai a színpompás és illatos virágzat mellett, a gumók szaporodásával is meghálálják a gondoskodást. Ha szaporulata feszegeti kertje határait és már nem tudja hová tenni ezeket a hagymákat, kérjük ne dobja ki, ne komposztálja, adja nekünk és mi elültetjük Majsán!
Mi – a Városgazdálkodási Intézmény munkatársai – azon dolgozunk, hogy a majsai főtér, a sétálóutca és a főbb útvonalak is virágzó fürdőváros képét mutassák nekünk és vendégeinknek is nap mint nap! (Itt szeretnénk megköszönni a szépülő közterek kapcsán adott sok kedves visszajelzésüket!) A következő évre a város újabb részeit szeretnénk gondozásba venni, virágba borítani, ehhez kérjük „hagymatámogatásukat” meglévő forrásaink mellé!
Az adakozó kedvű kertbarátok virághagymáit ebben a hónapban a piacon várja munkatársunk (kedd, péntek és vasárnapokon: 8-10 óra között) a főbejárattól jobbra kihelyezett gyűjtőládánál. Mi vállaljuk, hogy gondoskodunk a kapott növényekről, kiültetjük és tavasszal beszámolunk hogylétükről.
Fogjunk össze virágos környezetünkért!”

- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img