22.2 C
Kiskunmajsa

KISKUNMAJSA: A VÁROS TÖBB PONTJÁN VÁLTOZNAK A FORGALMI REND SZABÁLYAI

- Hirdetés-spot_imgspot_img
Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének döntése alapján több ponton is változnak a forgalmi rend szabályai a város területén.
A döntés értelmében autóbusszal behajtani tilos tábla kerül kihelyezésre a Fő utca Félegyházi út, a Bajcsy-Zsilinszky utca Petőfi S. utca kereszteződésében, Bajcsy-Zsilinszky u. Iskola u. kereszteződésében, valamint a Szent László u. Vásárköz kereszteződésében, kivéve helyi járat kiegészítő táblával.
A Hősök tere két oldalánál a Szent Gellért Katolikus Iskola és a Polgármesteri Hivatal épülete mellett húzódó járdák két végére „gyalogút” jelzőtáblák kerülnek elhelyezésre.
A Művelődési Központ Polgármesteri Hivatal felőli oldalánál lévő út két végére (Zárda u. és buszmegálló) „gyalog és kerékpárút” jelzőtábla kerül kihelyezésre.
A Bajcsy utca és Félegyházi út kereszteződésében lévő megállni tilos jelzőtábla áthelyezésre kerül a Bajcsy utcában a Györffy ház sarkához (a kereszteződéstől kb. 20 méterre) az Iskola u. irányába.
Az említett jelzőtáblák kihelyezése elkezdődött, ezért kérik a lakosságot, hogy az említett útszakaszokon a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően fokozott figyelemmel közlekedjenek.

- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img