16.1 C
Kiskunmajsa

KISKUNMAJSA: BRAVÚROS GYŐZELMET ARATTAK A VADMACSKÁK KOMÁROMI TIBOR BÚCSÚMECCSÉN

- Hirdetés-spot_imgspot_img
A Kiskunmajsai KC női csapata 24-23-ra legyőzte a Kalocsa csapatát a megyei női bajnokság felsőházi rájátszásában. A „Vadmacskák” ezzel a győzelemmel lepték a majsaiak kispadjáról távozó Komáromi Tibor edzőt, aki tizennégy éve vette át a csapat irányítását. A találkozó elején volt más meglepetés is, a Kiskun Légió is megajándékozta a búcsúzó mestert. Az eseményről a KKC közösségi oldalán is beszámolt:
„Komáromi Tibort köszöntötte a Kiskun Légió
A Kalocsa elleni mérkőzés kezdetét szakította meg a Kiskun Légió partizán akciója, hiszen szurkolótáborunk tagjai a kezdő sípszó előtti pillanatokban egyszer csak besétáltak a pályára. A meglepett majsai játékosok és Tibor semmit nem tudtak erről az akcióról, kivéve néhány beavatott személyt. Ezután a Légió tagjai néhány kedves szóval elbúcsúztak a Vadmacskák éléről hazai pályán most búcsúzó edzőnktől és szerény ajándékokkal lepték meg a párásodó szemű Tibit.
Komáromi Tibor nem kevesebb, mint 14 éve irányítja a Vadmacskákat, ám a Kalocsa elleni hazai búcsú után a vasárnapi Nemesnádudvari szezonzáró lesz az utolsó alkalom amikor Tibor vezeti harcba a Vadmacskákat.
Tibor eredményes pályafutást zár le a Vadmacskák élén, hiszen 2012-ben, 2014-ben, 2017-ben és 2019-ben is a megyei bajnokság 3. helyéig vezette a majsai lányokat, ezenkívül 5 alkalommal, köztünk a vasárnap záruló szezonban is, a 4. helyen végzett csapatával. Azt pedig minden majsai szurkoló láthatta hogy mennyi és milyen jellegű gond kísérte női csapatunk utolsó pár évét. (Talán a 2018-19-es szezon volt az utolsó, amikor teljes kerettel tudtak felállni a Vadmacskák. Akkor a megyei Final4-ban egy ritkán látható balszerencsés kapott gól ütötte el a lányokat a döntőbe jutástól…)
Ilyen hosszú időt női csapat élén eltölteni nem egyszerű, ezt a kitartást és az emlékeket pedig városunk vezető szurkolói csoportja értékelni és a maga szerény módján jutalmazni is szerette volna.
Természetesen Komáromi Tibor csak a Vadmacskák éléről távozik és a rá jellemző agilitással folytatja a munkát a KKC más csapatainál…”
- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img