-0.1 C
Kiskunmajsa

KISKUNMAJSA: DIÁKOLIMPIA ELŐDÖNTŐBEN SZEREPELTEK AZ ARANYOSOK

- Hirdetés-spot_imgspot_img
Bronzérmes lett az Arany János Általános iskola IV. korcsoportos lány csapata a Diákolimpia országos elődöntőjében
Az Arénában rendezett tornára a rendező csapatunk mellett másik 3 csapat érkezett Kiskunmajsára. A sorsolás után előbb Balmazújváros – Gárdony, majd Arany – Kozármisleny elődöntőket rendeztek. A Balmaz magabiztosan nyerte az első elődöntőt és ezután nyugodtan várhatta ellenfelét. A Kiskunmajsai KC U15-ös és U14-es csapataira épülő „Aranyos” lányok a Kozármisleny ellen sokáig kiválóan tartották magukat, ám a második félidőben elég volt egy 2-3 perces rövidzárlat és az előzetesen esélyesebbnek tartott ellenfelünk ezt kihasználva megnyerte a szoros mérkőzést. Ezt követően a pillanatnyi szomorúságot és a mérkőzés fáradalmait gyorsan kipihenve a bronzmérkőzés várt Dinda Majáékra. A lányok aztán egy végig szoros mérkőzésen, hátrányból fordítva, főleg a hajrában nyújtott jó teljesítményükkel megnyerték a Gárdony elleni összecsapást és ezzel együtt a szépen csillogó bronzérmet is! A döntőben aztán a végig vezető balmazújvárosiak legyőzték a Kozármislenyt, így Ők jutottak az országos döntőbe…
Gratulálunk
 
az ˇAranyos” lányoknak és az Őket felkészítő Gál Orsolya testnevelőtanárnőnek, hiszen a csapat a körzeti, majd a megyei döntő megnyerése után az országos elődöntőben is méltóképpen és eredményesen képviselte az Arany János Általános Iskola valamint a Kiskunmajsai KC színeit!
A csapat tagjai: Kálovics Kinga, Dinnyés Atina, Balog Nóra, Komáromi Boglárka, Sáfrán Jázmin, Dinda Maja, Tóth Darinka, Erdélyi Dorka, Jegyes – Molnár Milla és Gál Orsolya testnevelő.
Végeredmény:
1. Balmazújvárosi Általános Iskola
2. Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskola
3. Kiskunmajsai Arany János Általános Iskola
4. Gárdonyi Géza Általános Iskola, Gárdony
- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img