16.7 C
Kiskunmajsa

KISKUNMAJSA: „EMELJÜK FEL GYERMEKEINKET” RENDEZVÉNYT SZERVEZ A NAGYCSALÁDOSOK EGYESÜLETE

- Hirdetés-spot_imgspot_img
A Majsai Nagycsaládosok Egyesülete 3. alkalommal csatlakozik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Gyereket a magasba! rendezvényéhez 2023. június 10-én szombaton a Katona József utcai Játszótéren.
Idén flashmob formájában lehet csatlakozni, ezzel is kiállva amellett, hogy
a gyerek örök érték, és a jövőnket jelenti!
A flashmob mottója: Körülöttünk forog a világ! Utalunk ezzel arra, hogy szülőknek a gyermek, a gyermeknek pedig a szülő jelenti az egész világot. A flashmob alapjának számító körtánc is ezt hivatott kifejezni, melyet a mozgalom Youtube-csatornáján lehet megtalálni, és az érdeklődők onnan tudják ellesni a mozdulatokat. https://www.youtube.com/watch?v=MwcuYND6XPE&t=27s
Egyesületünk kis ajándékkal, közös játékkal, kézműves foglalkozással, óriásbuborékokkal, csillámtetkóval, a Mayossa Bandával és Váradiné Lódri Katika irányításával, táncházzal várja a kilátogatókat.
Arra kérünk minden kilátogatót, hogy a regisztrációról ne feledkezzen meg! Az első 50 regisztráló ugyanis ajándék Patyi fagyi-jegyet kap egyesületünktől.
Az esemény támogatója Kiskunmajsa Város Önkormányzata.
Egyesületünk eszközbeszerzését a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta. Köszönjük a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatását.
Várunk minden kiscsaládot és nagycsaládot. Emeljük magasba gyerekeinket!
Majsai Nagycsaládosok Egyesülete
- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img