13.8 C
Kiskunmajsa

KISKUNMAJSA: PÁRTERAPEUTA ELŐADÁSÁVAL ZÁRULT A HÁZASSÁG HETE PROGRAMSOROZAT

- Hirdetés-spot_imgspot_img
A Majsai Nagycsaládosok Egyesülete második alkalommal szervezett programokat a Házasság Hetéhez kapcsolódva. Felföldiné Forczek Adrienn szervező elmondta: Országos szinten jó látni milyen sok civil szervezet és egyház áll e jó kezdeményezés mellé. Városunkban nem könnyű új programokat, eseményeket bevezetni. Bízunk benne, hogy akik részt vesznek rajta örömmel osztják meg másokkal és a következő évben egyre többen fognak csatlakozni hozzánk.
A Szerelmes Kalandtúra lebonyolítása, a nyitó szentmise és Sipos Zsolt előadása volt az idei év vállalása.
A kalandtúrán tíz pár vett részt, melyről sok pozitív visszajelzést kaptunk:
– Jó volt néhány órát együtt tölteni, kettesben lenni, közös programon részt venni, főleg olyanoknak, akik nem szoktak erre időt szánni. Most kiszakadhattak a hétköznapokból a párjukkal és ismét arra figyeltek, ami a legfontosabb egy kapcsolatban: a másikra.
– A feladatokat előre nem ismerték, így mindig volt benne izgalom, várakozás, hogy a következő kihívás mi lesz.
Az előadás, amit a kecskeméti Sipos Zsolt család és párterapeuta tartott, nagyon sokat segített a kapcsolatok átgondolásában, építésében, megújításában, hasznos tanácsokat kaptunk gyereknevelés terén is.
Megerősítő volt számunkra, hogy a támogatók, akiket felkerestünk, első szóra odaálltak az ügy mellé. Félegyházi Pékség, Magony Tímea virágboltja, Jonathermál Fürdő, Városi Könyvtár. Látták az értékét, az értékközvetítő voltát ennek a programnak. A fődíj felajánlást Flamingó étteremtől kaptuk, gyertyafényes vacsora 2 fő részére, melynek a nyertes házaspár nagyon örült.
Köszönjük azoknak, akik a programon részt vettek, reméljük jövőre ismét csatlakoznak kezdeményezésünkhöz.
A www.hazassaghete.hu oldalon több online előadás visszanézhető a videók között, ajánlom szíves figyelmükbe.
- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img