13.8 C
Kiskunmajsa

KISKUNMAJSA: PEDAGÓGUSNAP

- Hirdetés-spot_imgspot_img

A pedagógusokat és a közművelődésben dolgozókat műsoros ünnepségen köszöntötte a város önkormányzata. A jeles nap alkalmából tartott rendezvényen felléptek a Mayossa Hagyományőrző Egyesület néptáncosai és a BrassTett rézfúvós zenekar. A város vezetése nevében Patkós Zsolt polgármester mondott köszönetet az ünnepeltek munkájáért. „…az amit Önök tesznek, az orvosi és a lelkészi hivatás után talán a legfontosabb hivatás…– fogalmazott többi között Patkós Zsolt, majd azoknak a nyugdíjba vonuló pedagógusoknak, köznevelésben dolgozóknak köszöntése következett, akik több évtizedes munkájukkal hozzájárultak a fiatal generáció neveléséhez-oktatásához.
Nyugdíjba vonulása alkalmából járt a köszöntés Szegváriné Halász Ilona, az Arany János Általános Iskola pedagógusa, Fehér Katalin, az Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola technikai munkatársa, Balogné Nagy Zsuzsanna, a Móra Ferenc Óvoda, Általános Iskola és EGYMI gyógypedagógusa és intézményvezetője, Gáspár Tivadarné, a Móra Ferenc Óvoda, Általános Iskola és EGYMI gyógypedagógusa, Maszlag Anikó, a Napsugár Óvoda óvodapedagógusa, intézményvezető- helyettese, Kovács-Bera Sándorné, a Napsugár Óvoda dajkája, Vörös Jánosné, a Napsugár Óvoda dajkája, és Koncz József, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és óvoda pedagógusa számára.
A Miniszter Elismerő Oklevelét kapta: Hideg Melinda, az Arany János Általános Iskola pedagógusa.
Köszöntötték azokat a nyugdíjas pedagógusokat, akik 70, 65 és 50 évvel ezelőtt szerezték első diplomájukat.
70 évvel ezelőtt szerezte első diplomáját rubinoklevelet kapott: Hudoba Józsefné.
65 évvel ezelőtt szerezték első diplomájukat és vasoklevelet kaptak: Tarjányi Istvánné és Horváth János.
50 évvel ezelőtt szerezte első diplomáját, aranyoklevelet kapott: Gyöngyösi Tiborné.
Azon köznevelésben, közművelődésben dolgozó jubilálókat is köszöntötték, akik szintén több évtizede végzik munkájukat:
40 éve: Farkas Zoltán, a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium igazgatója.
30 éve: Elek Zsoltné, a Móra Ferenc Óvoda, Általános Iskola és EGYMI pedagógusa, Bartha István, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda pedagógusa, Konczné Bartal Éva, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda pedagógusa, Kékes-Szabó Tibor Józsefné, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda technikai munkatársa.
25 éve: Bánné Csontos Ágnes, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda pedagógusa, Kocsis Éva, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda pedagógusa, Király Gabriella, a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium pedagógusa, Telek András, a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium kollégiumvezetője.

- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img