1 C
Kiskunmajsa

KISKUNMAJSA: SZENT GELLÉRT-DÍJAKAT ADOMÁNYOZTAK

- Hirdetés-spot_imgspot_img
A 2023/2024-es tanévben a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola
alkalmazotti közösségének szavazatai alapján Szent Gellért-díjat adományoztak Laszák Andrea tanárnő és Bartha István tanár úr részére.
A kitüntetetteket Tóthné Kovács Zsuzsanna intézményvezető Szent Gellért püspök-vértanú ünnepén a következő szavakkal méltatta:
Laszák Andrea tanárnő friss diplomásként választotta intézményünket és 2015 óta iskolánk pedagógusa. Az első években gyakornokként, mint napközis nevelő foglalkozott a rábízottakkal.
2017-től osztályfőnöki feladatokat is ellát, és immár a második osztályával épít közösséget és birkóznak meg a szorgos hétköznapok kihívásaival.
Munkatársai bizalmát élvezve és szakmai tudásának elismeréseként 2022-ben munkaközösség vezetői megbízást kapott, melyet lelkiismeretesen magas szakmaisággal lát el.
A katolikus keresztény értékeket hitelesen képviseli és azok következetes átadásán fáradozik.
Több éve sikeresen készíti fel tanulóit Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási, Járási vers-mese-próza olvasó versenyekre, de gondja van a felzárkóztatásra szorulókra is
Aktív munkatársa az iskolánk által szervezett nyári zánkai és helyi napközis Erzsébet táboroknak. Kedves, mosolygós egyéniségéért, jó együttműködő képességeiért a rábízott gyermekek, szülők és munkatársai is szeretik, elismerik.
A nevelőtestület szavazatai alapján méltónak találták a Szent Gellért-díj odaítélésére.
Bartha István 2008-ban kezdte meg nevelő-oktató munkáját intézményünkben. Informatikát, biológiát és technika tantárgyakat oktat, de néhány évvel ezelőtt osztályfőnökként is helyt állt.
Munkája során a naprakész tárgyi tudás ésszerű, használható, a diákok életkorának megfelelő tartalmak átadására törekszik.
Katolikus keresztény értékeinket következetesen képviseli, azok hiteles közvetítésére és megélésére nagy hangsúlyt fektet.
Diákjait óvja a virtuális világ veszélyeitől, káros hatásaitól.
Több mint tíz éven át eredményesen és sikeresen készítette fel tanulóit az ECDL vizsgákra, informatika és robotika szakköröket vezet. Az általa felkészített diákok csapata az IT Fitneszteszt című, európai uniós projekt keretében megvalósult nemzetközi
informatikai megmérettetésen a legjobb átlageredményt elérve országos első helyet szerzett. Kollégái bátran fordulhatnak hozzá az informatikai eszközeik és a különböző programok használata során felmerült problémáikkal, segítségére, megbízható szakmai tanácsaira mindenki számíthat.
Kollégái ezért méltónak találták őt a Szent Gellért-díjra.
- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img