17.2 C
Kiskunmajsa

KISKUNMAJSA: VÁROSI ÜNNEPNAPOK – ÁTADTÁK AZ ÖNKORMÁNYZAT ELISMERÉSEIT

- Hirdetés-spot_imgspot_img

Díjátadó ünnepséggel nyíltak meg hivatalosan Majsa Napok rendezvényei. A Konecsni György Művelődési Központban tartott rendezvényen Patkós Zsolt köszöntötte az egybegyűlteket? külön tisztelettel a város kitüntetettjeit és a testvérvárosok képviseletében érkezett vendégeket.
Az ünnepség kezdetén adták át annak a Mercedes tűzoltóautónak az indítókulcsát, amit német Bad-Schönborn ajánlott fel Kiskunmajsának, az itteni önkéntes tűzoltóknak.
Kiskunmajsa kitüntetettjei 2022-ben: „Kiskunmajsa Városért”-díj – Hugyecz Pál, az Agrikon-KAM Kft. ügyvezető elnöke, Sipos László kántor. „Kiskunmajsa Tiszteletbeli Polgára”: Eugen Ruoss (Svájc). „Kiskunmajsa Város Iparáért”: Ale László cipészmester, Sipos József vendéglátóipari szakember. Kiskunmajsa Sportjáért” elismerést kapott Dinnyés Ferenc, aki labdarúgóként öregbítette a település hírnevét és egykoron játszott az NB II-es Kecskeméti TE-ben is.
A műsorban közreműködött a Lommatzschból érkezett Gentlemen on Drums dobegyüttes, valamint Rozsné Pernyész Hajnalka zongorán, Miron Andrea Delia és tanítványa, Péntek Zoé hegedűn.

- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img