9.4 C
Kiskunmajsa

KISKUNMAJSA: VÉGET ÉRT A TÉLI TEREMLABDARÚGÓ TORNA – AZ EVERSPORT VERETLENÜL LETT BAJNOK

- Hirdetés-spot_imgspot_img
Hosszú kihagyás után ismét megrendezték a majsai téli teremfoci bajnokságot. A decemberben kezdődött küzdelmekben tíz csapat vett részt, melyek 2×25 perces mérkőzéseket játszottak. Az már az utolsó előtti fordulóban eldőlt, hogy a bajnok az Evesport csapata lesz. A bajnokok egyszer sem kaptak ki, nyolc mérkőzésüket megnyerték, míg egyszer döntetlent játszottak, így 25 pontot szereztek. Az első helyezett 45 gólt szerzett és 7 gólt kapott. A tabella második helyezettje a Yáng Boyz, hétszer győzött és két alkalommal veszített (21 pont). A bronzérmes Mythos gárdája hat győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel zárt (20 pont). A további sorrend: 4. Csólyospálos (19), 5. Abszolút FC (18), 6. Football Fanatics (9), 7. TrollFoci (6), 8. Reál Margit Jr. (6), 9. Hosszú7Vége (6), 10. Good Boys (3).
A torna gólkirálya 24 góllal Tóth Dominik (Csólyospálos) lett, a legjobb kapus díját pedig csapattársa, a 18 éves Menyhárt Dominik vehette át. A legjobb játékosa címet a szintén 18 éves Baranyi Ádám érdemelte ki, aki Kiskunmajsán kezdte a pályfutását, majd a Dalnoki Akadémián, Újpesten és Kecskeméten is pallérozódott, jelenleg pedig a vármegyei II. osztályban szereplő Csengele KSE játékosa.
A különdíjakat és az érmeket Török Tibor, a Bács-Kiskun Vármegyei Labdarúgó Szövetség versenybizottságának elnöke, Patkós Zsolt, Kiskunmajsa polgármestere, Juhász Sándor a majsai gyógy- és élményfürdőt működtető Jonathermál Zrt. vezérigazgatója, valamint a bajnokság főszervezői: ifj. Szívós István és Á. Furus Gergő adták át.
- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img