9.4 C
Kiskunmajsa

KISKUNMAJSA: VISSZAVONULT BENKŐ PÉTER A MAJSAI LEGENDA

- Hirdetés-spot_imgspot_img
Izgalmas mérkőzést játszott szombaton a Kiskunmajsai KC a Dunaharaszti ellen. A félidőben még a majsai „Tigrisek” 16-12-re, de néhány másodperccel a meccs vége előtt egyenlítettek a vendégek, így 25-25 lett a végeredmény.
A lefújást követően a két csapat tagjai sorfalat állva, tapssal köszöntötték a visszavonuló Benkő Pétert, akit klubvezetés nevében Lakatos Zoltán elnök, a Szívós István vezette szurkoló csoport, Kiskun Légió és a csapattársak is köszöntöttek. Ott volt az ünneplők között Medgyes József, a KKC korábbi edzője, aki 2003-ban a csapathoz csábította egykoron Benkő Pétert, valamint Járdi Ádám, a vármegyei kézilabda szövetség elnöke is. Benkő Péter pályafutása során több mint 350 mérkőzésen szerepelt, melyeken több mint kétezer gólt szerzett halasi, kiskőrösi és majsai színekben. Kétszer szerzett ezüstérmet a majsai csapattal az NB II-ben, ahol háromszor lett gólkirály. A Kiskunmajsai KC az ünnepség zárásaként a Benkő „Legenda” Péter tiszteletére, visszavonultatta a 8-as számú mezt, amit ezentúl senki sem viselhet a majsai felnőtt csapatban.
Köszönjük Péter a majsai színekben elért sikereket, magánéletedben sok boldogságot és jó egészséget kívánok a sportszerető kiskunmajsaiak nevében!
- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img