15 C
Kiskunmajsa

PROMÓCIÓ: AUTÓMOSÓ NYÍLT SZANKON

- Hirdetés-spot_imgspot_img

AUTÓMOSÓ NYÍLT SZANKON
Már működik Szankon az új kétállásos önkiszolgáló autómosó, ahol nem csak személyautókat, hanem haszongépjárműveket vagy akár kamionokat is le lehet mosni.
A beruházó, Patyi Ferenc, a kiskunmajsai Majsa Wash autókozmetika tulajdonosa elmondta, a térségben eddig nem volt olyan önkiszolgáló mosó, amely 5,7 méter széles és 4,1 méter magas, így az átlagosnál jóval magasabb és szélesebb járművek is beférnek.
De nem csak a kamion- vagy traktortulajdonosok számára jelenthet újdonságot az új mosó. Miután a speciális mesterhab elkezdi feloldani a szennyeződéseket is, 50 fokos vízzel, 130 bár nyomáson tisztíthatjuk az autónkat, és ha szükséges, egy speciális habozó kefével rásegíthetünk, hogy még jobb legyen a végeredmény. A viasz UV-védelmet biztosít a lakkrétegnek, segít a vizet lepergetni és megnehezíti a szennyeződések megtapadását. A végén a szuper öblítés ozmózis vízzel történik, ami – valóban – foltmentes száradást eredményez.
A mosóállásokon 100 és 200 forintos érmékkel lehet fizetni (pénzváltó is rendelkezésre áll a helyszínen). Mindkét állásba padlófűtést építettek be, hogy hideg időben a felfagyást megelőzzék. És természetesen porszívós állás is van, hogy a jármű belsejét is ki lehessen takarítani.
„Nem csak a helyiekre és az átmenőforgalomra számítunk, bízunk benne, hogy a környező települések autósai is tesztelik majd a szolgáltatásunkat” – mondta Patyi Ferenc, aki köszönetet mondott a település vezetésének, amiért minden lehetséges módon segítették a beruházást.
Hozzátette: tervezik a mosó környékének parkosítását, és egy mini játszóteret is szeretnének megépíteni, hogy akár családi programmá is válhasson az autótakarítás.

- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img