17.1 C
Kiskunmajsa

SZANK: ÁTADTÁK A LEGSZEBB KONYHAKERTEK VERSENY DÍJAIT

- Hirdetés-spot_imgspot_img

SZANK: ÁTADTÁK A LEGSZEBB KONYHAKERTEK VERSENY DÍJAIT
Óvodás „kis kertészek” kedves műsorával kezdődött a „A legszebb konyhakertek” helyi verseny ünnepélyes eredményhirdetése Szankon. A megjelenteket köszöntő Varga Ferencné polgármester elmondta: 16 kertművelő, 18 kerttel nevezett a versenyre. A szankiakat levélben köszöntötte Sári Kovács Szilvia, a verseny ötletgazdája, Karcag város alpolgármestere. Mint írta: „Nagy örömmel tölt el, hogy Szank immár 8. alkalommal csatlakozott kezdeményezésemhez „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz, és rendezte meg „A legszebb konyhakertek” helyi versenyt. (…) A szankiak méltán lehetnek büszkék gyönyörű konyhakertjeikre, hiszen országos szinten is megállták már helyüket, több alkalommal is elnyerték Magyarország legszebb konyhakertje országos díjat.”
A díjkiosztón köszöntötték a zsűri tagjait Mucsi Lászlót, Kiss Gyulát és Kovács Imrénét, aki egyben idén is a verseny koordinátora volt.
„A legszebb konyhakertek” verseny 1. helyezettjei: Bazsa Mihály, Nemcsok Sándorné és Nemcsok Sándor, Provics Istvánné és Provics István, Rékasiné Dr. Oláh Gizella, Takács Lászlóné és Takács László, Tóth Károlyné és Tóth Károly. II. helyzést ért el: Mihalik Ferencné és Mihalik Ferenc, Monostori László, Süli-Csontos Ignácné és Süli-Csontos Ignác, Varga Istvánné és Varga István, Vass Ágnes,Váradi Zoltán és Váradi Zoltánné. III. lett: Balasi Jenő és Gyóni Erika Hajnalka, Czakó Zoltánné és Várhegyi Béla, Horák Andrásné, Kovács Béláné és Kovács Béla.
A „Virágos Szankért” program versenyre tíz fő jelentkezett. A verseny eredményei, I. helyezett: Pap-Szigeti Gábor, Töröcsik Vilmosné, Tóth Károlyné,Varga Sándorné, Zsámboki Jánosné. II. helyezett: Hudoba Tiborné, Mihalik Ferencné, Monostori László, Pekker Istvánné, Rávai Ferenc Györgyné.
A díjátadón bejelentették, hogy két szanki kerttulajdonos: Bazsa Mihály és Rékasiné Dr. Oláh Gizella országos elismerést vehet át október 9-én, Budapesten.

- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img