2.1 C
Kiskunmajsa
2022, november 28. hétfő
spot_img

SZANK: HÁROM BERUHÁZÁST IS FELAVATTAK

SZANK: HÁROM BERUHÁZÁST IS FELAVATTAK
A Magyar Falu Program révén elnyert támogatásokból, három beruházást is felavattak szombaton a községben. Az elnyert vissza nem térítendő támogatásból újíthatták fel a művelődési ház tetőszerkezet, ami korábban gyakran beázott. Varga Ferencné polgármester az avatóünnepségen elmondta, hogy Vörösmarty Mihály Közösségi Színtér felújítására közel 15 millió forintot költhettek.
– A polgármesteri hivatal felújítására 25,4 millió forint jutott – számolt be a községvezető, aki elmondta: elvégezték a nyílászárók cseréjét, korszerűsítették a fűtést és megújult a villamoshálózat.
A Béke utca, Kossuth és Táncsics utca közötti 312 méteres járdaszakasz anyagköltségeire közel 5 millió forintot nyert a település.
– Ez az esemény ott lesz Szank történetében, mert ezekkel a beruházásokkal is gyarapodott a település. A Magyar Falu Programnak éppen az a jelentősége, hogy kis, de helyben, az ott élők számára lényeges beruházásokat segít – hangsúlyozta köszöntőjében Lezsák Sándor, a térség országgyűlési képviselője.
Az avatószalagok átvágása előtt Kósa István református tiszteletes kért áldást az elkészült beruházásokra.

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Kövess minket!

8,853RajongókTetszik
504FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Legfrissebb cikkek