12.1 C
Kiskunmajsa

VENDÉGÜNK: MÁRTA NORBERT • HENTES

- Hirdetés-spot_imgspot_img

VENDÉGÜNK: MÁRTA NORBERT • HENTES
A gyermekkori disznóvágási emlékekről, a böllérkedésről, a változó szokásokról, a multicégek hatásairól és a szakmaszeretetéről is mesélt Márta Norbert bodoglári hentes, aki évek óta működteti vállalkozását Kiskunmajsán. Norbert tudatosan választotta a hentes szakmát és a mai napig örömmel végzi a munkáját. A húsipari vállalkozásánál a sikeresség alapja – mint minden szakbélijének -, hogy jó alapanyagokból, jó termékekek készüljenek. „Egyszerűen, finomat, jót, frisset” – vallja a hentes, akinek üzletében olvasható felirat szerint: „Csak olyan termékeket árusítunk, amit családunk asztalára is feltálalunk!” A Nokta Gáborral folytatott beszélgetés során felidézték a régi torokat, szokásokat, mókázásokat és az is kiderült, hogy a legfinomabb töltött káposztát friss disznóhúsból lehet készíteni.

- Hirdetés-spot_imgspot_img

Legfrissebb hírek

- Hirdetés-spot_img

Kapcsolódó hírek

- Hirdetés-spot_img