-0 C
Kiskunmajsa
2022, december 2. péntek
spot_img

VENDÉGÜNK: MÁRTA NORBERT • HENTES

VENDÉGÜNK: MÁRTA NORBERT • HENTES
A gyermekkori disznóvágási emlékekről, a böllérkedésről, a változó szokásokról, a multicégek hatásairól és a szakmaszeretetéről is mesélt Márta Norbert bodoglári hentes, aki évek óta működteti vállalkozását Kiskunmajsán. Norbert tudatosan választotta a hentes szakmát és a mai napig örömmel végzi a munkáját. A húsipari vállalkozásánál a sikeresség alapja – mint minden szakbélijének -, hogy jó alapanyagokból, jó termékekek készüljenek. „Egyszerűen, finomat, jót, frisset” – vallja a hentes, akinek üzletében olvasható felirat szerint: „Csak olyan termékeket árusítunk, amit családunk asztalára is feltálalunk!” A Nokta Gáborral folytatott beszélgetés során felidézték a régi torokat, szokásokat, mókázásokat és az is kiderült, hogy a legfinomabb töltött káposztát friss disznóhúsból lehet készíteni.

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Kövess minket!

8,853RajongókTetszik
507FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Legfrissebb cikkek